fbpx

Get trained at 19!

CREATE YOUR OWN CODES met de selectieproeven. De coding campus 19, lid van het 42 netwerk, is klaar om 300 toekomstige talenten te verwelkomen om deel te nemen aan het herstel van het land met de volgende Piscines gepland in Juli, Augustus en September! Wil je dit nieuwe tijdperk instappen? Start dan het selectieproces!

Voel je je aangesproken?

19

19 is een vooruitstrevend platform, heel het jaar open, 24/7. 19 maakt deel uit van Netwerk 42, dat momenteel in 14 steden over de hele wereld actief is. Het hele traject is gebaseerd op het peer-to-peer systeem: een participatieve aanpak waarmee ontwikkelaars hun creativiteit de vrije loop geven door samen te werken aan projecten. Dit invloedrijke platform draagt bij tot lokale jobcreatie en tot de digitale reconversie. 19 biedt talrijke opportuniteiten van een hoog niveau en is volledig gratis voor haar deelnemers dankzij haar partners.

Vooruitgang maken op eigen ritme

Er zijn geen vereisten. Je volgt je eigen tempo. De aanpak is gebaseerd op een methode die 100% praktisch is. In 19 zijn de ontwikkelaars zelf voor hun evolutie en die van hun peers verantwoordelijk. Om de voorgestelde projecten uit te voeren, moeten ze vertrouwen op de sterkte van de groep, informatie geven en ontvangen, op hun beurt verbeteringen aanbrengen en gecorrigeerd worden. Iedereen draagt bij tot de voortgang van het project om dit samen tot een goed einde te brengen.

De methode

De methode beperkt zich niet tot een reeks programmeertalen en -technieken, maar werkt rond 5 grote thema's die onderverdeeld zijn in 17 competenties met dezelfde basiskenmerken: het vermogen om zich continu aan te passen, te evolueren, om te gaan met nieuwe uitdagingen en hiervoor oplossingen te zoeken.

De online inschrijvingen zijn nu geopend.

Klik hier om de procedure te starten.

Als je je wil inschrijven bij 19, moet je eerst de online testen – ongeveer twee uren – op onze website afleggen. Lukt dat, dan word je uitgenodigd op een infosessie online. De 'check-in' duurt ongeveer een uur. We leggen dan de volledige methode uit en beantwoorden al je vragen.

De daaropvolgende stap heet de 'Piscine'. Je verblijft een maand op het domein van 19. Je maakt er kennis met de filosofie en het platform van 19, en ontmoet andere kandidaten. Je maakt dan elke dag (ook tijdens het weekend) oefeningen of werkt mee aan IT-projecten. Om deel te nemen aan de 'Piscine' heb je geen enkele IT-voorkennis nodig. Wel verwachten we dat je je voor 100% inzet.

Nieuwsbrief

Heb je interesse in het19-platform? Abonneer je dan op onze e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Founding sponsor

GBL

Long-term sponsors

4 Wings FondationBelfiusDeloitteDe PersgroepBesix FoundationProximusRTL