BOGAERTS INTERNATIONALE SCHOOL

De leermethoden van de familie Boagerts hebben het duizenden studenten die niet meer naar school gaan mogelijk gemaakt om een passende oplossing te vinden. ISTEC-ECB Hogeschool voor handel en marketing biedt studenten alternerend een bachelor met een echte professionele opleiding aan.

In samenwerking met ISTEC Parijs is ons programma direct toegankelijk na de middelbare school en richt het zich op marketing, management en handel in een internationale culturele en economische context.
Na de opleiding hebben onze studenten de mogelijkheid om het programma Bac + 4 en Bac + 5 van onze partner ISTEC-PARIS te volgen. Aansluitend kunnen de studenten voor hun bedrijfsstages en -opdrachten de voordelen van deze strategische locatie rechtstreeks ondervinden.

Professionele training

Onze training is een combinatie van cursussen en stages in het bedrijfsleven die onze studenten een solide basis geven om echte operationele professionals in het bedrijfsleven te worden, een garantie voor inzetbaarheid.
Als een echte « business school », ontwikkelt de ISTEC-ECB een actieve en praktische pedagogie, begunstigt praktijksituaties, werkt in teams en hecht evenveel belang aan de ontwikkeling van gedragskwaliteiten als aan het verwerven van technische vaardigheden.
De kracht van de ISTEC-ECB ligt in de kwaliteit en diversiteit van haar onderwijzers: bedrijfsleiders, academici en leidinggevendené, zij zetten het bedrijf en de economische betrekkingen centraal in hun onderwijs.
ISTEC-ECB is een school met speciale aandacht voor haar studenten en biedt geïndividualiseerde ondersteuning gedurende het hele curriculum, zodat elke student kan floreren en slagen.