DE CAMPUS

De school biedt de beste infrastructuur op een unieke en moderne plek, de campus van de Bogaerts International School in het Domaine de Latour de Freins (Ukkel/Brussel en het Verenigd Koninkrijk).
De campus heeft een oppervlakte van meer dan 6.600 m² en ligt in een bebost park van 9 hectare. Deze unieke locatie biedt de beste voorwaarden voor studenten. School 19 heeft compleet dezelfde kwaliteitseis als school 42.
Het onderwijs is wereldwijd identiek in alle scholen (franchises) van 42. Alle entiteiten worden centraal aangestuurd. Aan de inrichting en infrastructuur van het gebouw wordt speciale aandacht besteed om het comfort van de studenten te verzekeren.
Deze jongerengroep die soms in de marginaliteit wordt gedrumd, krijgt toegang tot een omgeving die hen waardeert. School 19 is een symbool voor studenten om aan hun zelfwaardering te werken. Hier worden ze verwelkomd op een plaats die hen waardeert.

TOEGANKELIJKHEID

School 19 bevindt zich in Brussel (Ukkel) op de grens met Linkebeek.
– op 7 minuten met de treinverbinding Linkebeek-Brussel Zuidstation.
– Bus 43 stopt aan de schoolcampus en rijdt tot aan het station van Linkebeek
– Gratis parking voor de school.
– Veel carpoolig mogelijkheden tussen studenten.

DIVERSITEIT

De school bevindt zich op een campus die studenten van alle nationaliteiten tussen 3 en 18 verwelkomt. We hebben aan alles gedacht opdat iedereen elkaar kan ontmoeten:
– De twee vleugels gereserveerd voor school 19 zijn met elkaar verbonden door een gang die door het internaat loopt.
– Drankjes en maaltijden worden op de benedenverdieping genuttigd met de andere scholen.
– De grote refter en de feestzaal zijn gemeenschappelijk.
– Het park is voor ieders gebruik.
– Een studentencirkel stelt verschillende activiteiten voor aan de studenten van 19.

BOGAERTS INTERNATIONALE SCHOOL

De leermethoden van de familie Boagerts hebben het duizenden studenten die niet meer naar school gaan mogelijk gemaakt om een passende oplossing te vinden. ISTEC-ECB Hogeschool voor handel en marketing biedt studenten alternerend een bachelor met een echte professionele opleiding aan.

In samenwerking met ISTEC Parijs is ons programma direct toegankelijk na de middelbare school en richt het zich op marketing, management en handel in een internationale culturele en economische context.
Na de opleiding hebben onze studenten de mogelijkheid om het programma Bac + 4 en Bac + 5 van onze partner ISTEC-PARIS te volgen. Aansluitend kunnen de studenten voor hun bedrijfsstages en -opdrachten de voordelen van deze strategische locatie rechtstreeks ondervinden.

Professionele training

Onze training is een combinatie van cursussen en stages in het bedrijfsleven die onze studenten een solide basis geven om echte operationele professionals in het bedrijfsleven te worden, een garantie voor inzetbaarheid.
Als een echte “business school”, ontwikkelt de ISTEC-ECB een actieve en praktische pedagogie, begunstigt praktijksituaties, werkt in teams en hecht evenveel belang aan de ontwikkeling van gedragskwaliteiten als aan het verwerven van technische vaardigheden.
De kracht van de ISTEC-ECB ligt in de kwaliteit en diversiteit van haar onderwijzers: bedrijfsleiders, academici en leidinggevendené, zij zetten het bedrijf en de economische betrekkingen centraal in hun onderwijs.
ISTEC-ECB is een school met speciale aandacht voor haar studenten en biedt geïndividualiseerde ondersteuning gedurende het hele curriculum, zodat elke student kan floreren en slagen.