STAGES EN PROJECTEN

19 is opgericht om de digitale industrie van de beste profielen te voorzien. We kennen onze studenten en we kennen hun passies. Via een bijzondere

pedagogische methode, gebaseerd op peer-learning, bereiden we de jongeren voor op het beantwoorden van en anticiperen op hun behoeften. Deze methode is gebaseerd op een techniek die Nicolas Sadirac en zijn team de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld: kennis die “in situ” wordt verworven via projecten van verschillende omvang en moeilijkheidsgraad die de studenten ertoe brengen hun gedrevenheid, vindingrijkheid en creativiteit aan te wenden om hun doelen te bereiken.

STAGE AANBIEDEN?

Ga op de bedrijven site om een stageaanbod in te dienen.
Opgelet, stageperiodes zijn afhankelijk van de voortgang van elke student en kunnen over verschillende maanden gespreid worden afhankelijk van het profiel van de student.

Rekruteer een stagiair

NA EEN JAAR

Verplichte stage van 4 maanden

Wanneer het eerste deel van het leerproces is bereikt, kunnen onze studenten het leertraject even verlaten en hun talenten in het bedrijfsleven toepassen.

NA ONGEVEER TWEE JAAR

Optionele deeltijdstage

Wanneer de student tweederde van het leertraject heeft afgelegd, moedigen wij hem of haar aan om tijdens de opleiding ook het bedrijfsleven opnieuw op te zoeken en zijn of haar professionele ervaringen te verrijken en nieuwe kansen te ontdekken.

AAN HET EINDE VAN CURSUS

Verplichte stage van 4 maanden

Deze stage is een toegangspoort tot de arbeidsmarkt en wordt aangeboden op het einde van het leertraject. Studenten worden aangemoedigd om initiatief en durf te tonen om zo hun kennis en vaardigheden te overstijgen.

Dien een project in

CONFERENTIES EN MEET-UPS

Door onze studenten een conferentieonderwerp aan te bieden, kan je hen eenvoudig bereiken. Net zoals bedrijven zijn wij op zoek naar innovatieve en disruptieve onderwerpen die onze studenten boeien, hen feedback geven of een visie op de trends van morgen delen. We staan ook open voor bijeenkomsten over interessante technologieën.

 

HACKATHONS EN RUSHS

Om je ideeën te confronteren met de innovatieve vaardigheden van onze studenten, kun je meedoen aan een hackathon of rush op 19.

 

EDUCATIEVE PROJECTEN

We kijken ook uit naar langdurige educatieve projecten die echte technische uitdagingen inhouden in samenwerking met onze school.

 

WORKSHOPS

Bedrijven kunnen ons workshops en seminars voorstellen over hoe je een cv opstelt, hoe je je voorbereidt op een sollicitatieprocedure, hoe je een professioneel netwerk opbouwt en inzet, hoe je sociale media gebruikt…