fbpx

BEDRIJFSONDERDOMPELING EN PROJECTEN

19 is opgericht om de digitale industrie van de beste profielen te voorzien. We kennen onze studenten en we kennen hun passies. Via een bijzondere

pedagogische methode, gebaseerd op peer-learning, bereiden we de jongeren voor op het beantwoorden van en anticiperen op hun behoeften. Deze methode is gebaseerd op een techniek die Nicolas Sadirac en zijn team de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld: kennis die “in situ” wordt verworven via projecten van verschillende omvang en moeilijkheidsgraad die de studenten ertoe brengen hun gedrevenheid, vindingrijkheid en creativiteit aan te wenden om hun doelen te bereiken.

STAGE AANBIEDEN?

Ga op de bedrijven site om een stageaanbod in te dienen.
Opgelet, stageperiodes zijn afhankelijk van de voortgang van elke student en kunnen over verschillende maanden gespreid worden afhankelijk van het profiel van de student.

EEN PROGRAMMEUR AANWERVEN

NA ONGEVEER 1 JAAR

Een onderdompeling in het bedrijfsleven van 4 maanden.

Na een aantal gevalideerde projecten kunnen onze ontwikkelaars een periode van professionele integratie inlassen om hun talenten in de praktijk brengen.

NA ONGEVEER 2 JAAR

Een halftijdse onderdompeling in het bedrijfsleven

Na een bepaald aantal gevalideerde projecten wordt de ontwikkelaar aangemoedigd om zich opnieuw in het bedrijfsleven te begeven en zijn professionele ervaring te verrijken en nieuwe kansen te ontdekken, terwijl hij verder de 19-methode volgt.

OP HET EINDE VAN DE METHODE

Een onderdompeling in het bedrijfsleven van 4 maanden

Als een gateway naar de arbeidsmarkt vindt deze onderdompeling op het einde van de methode plaats. Ontwikkelaars worden aangemoedigd om initiatief en durf te tonen en zo hun vaardigheden en knowhow te overstijgen.

EEN PROJECT INDIENEN

MEET-UPS

Onze programmeurs kan je gemakkelijk bereiken door met ons contact te nemen. Wij zijn vooral op zoek naar innovatieve en disruptieve onderwerpen die onze programmeurs kunnen boeien, hen de kans geven om ervaring op te doen, of een visie op de trends van morgen geven. We staan ook open voor meet-ups over interessante technologieën.

 

HACKATHONS EN RUSHS

Om je ideeën te toetsen aan de innovatieve vaardigheden van onze programmeurs, kun je een hackathon of rush ondersteunen/sponsoren die 19 zal organiseren.

 

VERBINDINGSPROJECTEN

We kijken ook uit naar verbindingsprojecten op lange termijn die echte technische uitdagingen inhouden en nieuwe toepassingsgebieden kennen.